Club Riches Sports Bonus

Bonuskampanjoiden osallistumiskelpoisuus on rajoitettu yhteen pelaajaan kotitaloutta, IP-osoitetta, selainta, puhelinta, IBAN-tilinumeroa ja/tai sähköpostia kohden.

Urheiluvedonlyönnin tervetuliaisbonus on 100 % talletusbonus aina 300 dollarin maksimibonukseen asti.

Urheiluvedonlyönnin tervetuliaisbonus on voimassa, jos ensimmäinen talletus tehdään 30 päivän kuluessa rekisteröitymisestä. Näiden 30 päivän aikana bonusta myönnetään ensimmäisestä kelvollisesta talletuksesta 300 dollarin maksimibonukseen asti. Bonuksen nostamiseen vaadittavat panokset on asetettava 30 päivän kuluessa.

Karsiva talletus ja bonussumma on panostettava 8 kertaa. Vähimmäiskertoimet, joilla panokset lasketaan mukaan kierrätysvaatimuksiin, ovat 2,00 vain urheiluvedoissa.

Kun 30 päivää on kulunut bonuksen aktivoinnista, kaikki lukitsemattomat bonussummat menetetään, kun aikaraja umpeutuu.

Lukitsemattomat bonusrahat ja niihin liittyvät voitot menetetään, jos nostoa pyydetään bonuksen ollessa aktiivisena.

Minimitalletusmäärä on 5 dollaria.

Järjestelmävedoissa asetetut panokset eivät kuulu tämän tarjouksen piiriin.

Jos peliyhteisöt tai yksittäiset pelaajat yrittävät käyttää tätä tarjousta hyväkseen tekemällä useita rekisteröintejä tai avaamalla haamutilejä, pidätämme oikeuden peruuttaa kaikki bonusmaksut, mitätöidä kaikki saavutetut voitot, kieltäytyä kaikista pyydetyistä maksuista ja sulkea kyseisen tilin tai kyseiset tilit. Ammattimaisille pelaajille ja pelisyndikaateille ei myönnetä bonusta.

Jos kaksi tai useampia vetoja asetetaan saman vedon tai saman tapahtuman eri lopputuloksiin, koko bonus mitätöidään. Edellä mainittujen ehtojen noudattamatta jättäminen johtaa bonuksen ja sen avulla saatujen voittojen mitätöimiseen.

Tämä bonustarjous on saatavilla vain Club Richesin määrittelemille tietyille asiakassegmenteille. Tarjousta mainostetaan vain näissä erityisissä kohderyhmissä.

Club Riches pidättää itsellään oikeuden sulkea asiakkaita tämän kampanjan ulkopuolelle milloin tahansa ja lopettaa tämän kampanjan ilman perusteluja.